مراسم نکوداشت استاد محمد بشرا، شاعر و مردم شناس گیلانی برگزار شد

به همت پژوهشکده گیلان شناسی دانشگاه گیلان، مراسم نکوداشت استاد محمد بشرا، شاعر و مردم شناس گیلانی، دوشنبه نهم اسفند ماه، با حضور جمع کثیری از علاقه مندان به فرهنگ و ادب، در تالار اجتماعات پژوهشکده گیلان شناسی برگزار شد. دکتر سید هاشم موسوی رییس پژوهشکده، ضمن عرض خیر مقدم، به جایگاه پژوهشی آثار بشرا اشاره و فعالیت های وی را در این زمینه ستود. سخنران بعدی مراسم دکتر فیروز فاضلی، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان، ضمن بیان گوشه هایی از فعالیتهای هنری بشرا، به تلاشهای وی در ارتباط با هسا شعر اشاره و آثار او را انعکاسی از وضعیت اجتماعی جامعه پیرامون خود دانست. در ادامه برنامه دکتر گارنیک آساطوریان، رییس دانشکده شرق شناسی دانشگاه ایروان، به موضوع اهمیت تبادل پژوهشی اشاره و ضمن تمجید از اخلاق پژوهشی بشرا، به بیان خاطرات استفاده از پژوهشهای وی درباره سیاگالش پرداخت. شعرخوانی بخشی دیگر از این مراسم بود که طی آن، استاد علی اکبر مرادیان گروسی و تعدادی از شاعران گیلانی اشعار خود را در وصف استاد محمد بشرا قرائت کردند. در پایان، لوح تقدیر، هدایا و یادبودهایی از طرف پژوهشکده گیلانشناسی، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان، سازمان برنامه و بودجه استان، اداره کل آموزش و پرورش استان، سازمان اسناد و کتابخانه های گیلان، حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی، مجمع اسلامی فرهنگیان، انجمن مهرورزان گیل و خانه فرهنگ گیلان به استاد محمد بشرا تقدیم شد.