پاسداشت روز شکوه سخن و سخن سرای پارسی ابوالقاسم فردوسی

پاسداشت  روز شکوه سخن و سخن سرای پارسی ابوالقاسم فردوسی دیروز ۲۵ اردیبهشت ساعت ۴ عصربا همکاری خردسرای فردوسی گیلان، پژوهشکده گیلانشناسی دانشگاه گیلان و انجمن ترویج زبان و ادبیات فارسی گیلان با حضور جمعی از استادان،  فرهیختگان و دوستداران  فرهنگ و ادب فارسی، شاهنامه و حکیم ابوالقاسم فردوسی در پژوهشکده گیلانشناسی دانشگاه گیلان برگزار شد. این برنامه که با تلاوت قرآن کریم و پخش سرود ملی آغاز شد با سخنرانی استاد گیتی تجربه کار مدرس پیشکسوت شاهنامه دانشگاه گیلان، میرشمس شکوهی راد پژوهشگر شاهنامه واحمد اداره چی گیلانی پژوهشگر تاریخ گیلان و ادبیات کهن ادامه یافت. شاهنامه خوانی در دستگاه سه گاه و حماسه‌ خوانی  از دیگر برنامه های این روز بود که بسیار مورد استقبال مخاطبین و علاقمندان شاهنامه و حکیم طوس قرار گرفت. در پایان از دکتر محمد کاظم یوسف پور در خصوص  کتاب شاهنامه منثور خردنامه پارسایان و استاد گیتی تجربه کار با اهدا‌ئ لوح تقدیر، تندیس حکیم طوس و جوایز ارزنده دیگر  تجلیل شد.

آدرس کوتاه :