کاوش ها و حفاری ها

نمایشگر دسته ای مطالب

کاوش غاری در روستای حشمت‏‌آباد رودبار

وب نما پژوهشکده گیلان شناسی آزمایشگاه انسان شناسی زیستی کاوش ها و حفاری ها کاوش غاری در روستای حشمت‏‌آباد رودبار 20 09 2019 کد خبر : 3992236 تعداد بازدید : 418 در پی بازدید هیأت پژوهشکده گیلان‏شناسی اعم از دکتر محمدرضا اقدامی (انسان‌شناس)، دکتر میثم نواییان (باستان‌شناس)، دکتر مجید غلامزاده (پزشک) و هیات همراه از روستای حشمت‏‌آباد رودبار، تعدادی بقایای استخوان انسانی در غاری ناشناس مشاهده گردید. با توجه به نوع قرار‏گیری بقایای بدست‌‏آمده از این اکتشاف، به منظور مطالعات بیشتر نمونه‌ها به آزمایشگاه انسان‌شناسی زیستی/استخوان‌شناسی منتقل شدند. دسته بندی : کاوش اشتراک گذاری چاپ کردن کپی در حافظه موقت بیشتر بخوانیددربارهکاوش غاری در روستای حشمت‏‌آباد رودبار »

کاوش دارستان رودبار

وب نما پژوهشکده گیلان شناسی آزمایشگاه انسان شناسی زیستی کاوش ها و حفاری ها کاوش دارستان رودبار 15 08 2019 کد خبر : 3992251 تعداد بازدید : 422 در تابستان 1398، به گزارش افراد محلی، طی عملیات جاده‌سازی در منطقه دارستان رودبار تعدادی اسکلت انسانی یافت شد. تیمی متشکل ازدکتر میثم نواییان( باستان‌شناس)، دکتر محمدرضا اقدامی(انسان‌شناس)، دکتر مجید غلامزاده ( پزشک)، به همراه کارشناس آزمایشگاه خانوم ساهره سکوتی به محل اعزام و این نمونه‌ها به آزمایشگاه انسان‌شناسی زیستی/استخوان‌شناسی منتقل شدند. دسته بندی : کاوش اشتراک گذاری چاپ کردن کپی در حافظه موقت بیشتر بخوانیددربارهکاوش دارستان رودبار »

کاوش منطقه سقه چال روستای کلمر تالش

وب نما پژوهشکده گیلان شناسی آزمایشگاه انسان شناسی زیستی کاوش ها و حفاری ها کاوش منطقه سقه چال روستای کلمر تالش 19 07 2019 کد خبر : 3992221 تعداد بازدید : 425 در پی بازدید صورت پذیرفته هیأت پژوهشکده گیلان‏شناسی شامل دکتر محمدرضا اقدامی (انسان‌شناس)، دکتر میثم نواییان (باستان‌شناس)، دکتر مجید غلامزاده (پزشک)، خانم ساهره سکوتی (کارشناس آزمایشگاه)، و تعدادی از دانشجویان از روستای کلمر تالش، هنگام تسطیح و بهسازی جاده روستا، تعدادی گور به همراه بقایای استخوان انسانی مشاهده گردید. این گورها در منطقه تالش معروف به "شانه‌‏بین" هستند. با توجه به نوع معماری گورها و جهت قرارگیری بقایای اجساد نسبت به قبله، عدم وجود اشیا در گور و نوع سفال‏‌های اطراف گورستان، قدمت آن مربوط به دوران اسلامی و احتمالا ایلخانی به بعد می باشد. فراوانی قراین نشان از وجود یک گورستان اسلامی در منطقه سقه چال در روستای کلمر دارد که نیازمند بررسی و شناسایی بیشتر است. به منظور مطاله و بررسی بیشتر بقایای استخوانی به آزمایشگاه انسان‌شناسی زیستی/استخوان‌شناسی منتقل شدند. دسته بندی : کاوش اشتراک گذاری چاپ کردن کپی در حافظه موقت بیشتر بخوانیددربارهکاوش منطقه سقه چال روستای کلمر تالش »

کاوش لیارسنگبن/ 1395-1396-1397

وب نما پژوهشکده گیلان شناسی آزمایشگاه انسان شناسی زیستی کاوش ها و حفاری ها کاوش لیارسنگبن/ 1395-1396-1397 02 10 2018 کد خبر : 3992266 تعداد بازدید : 394 طی حفاری صورت گرفته در منطقه لیارسنگبن املش که در شهریورماه سه سال متوالی (1395-1396-1397) صورت گرفت، 87 نمونه استخوان انسانی کشف شد که برخی از آنها سالم و برخی دچار آسیب‌دیدگی هستند. تیم حفاری این کاوش به سرپرستی باستان‌شناس دکتر ولی جهانی، شامل دکتر محمدرضا اقدامی (انسان‌شناس زیستی)، دکتر مجید غلامزاده (پزشک)، دکتر سید هاشم موسوی (انسان‌شناس فرهنگی) و هیات همراه بود. این استخوان‌ها برای پاکسازی، نگهداری، بررسی و مطالعه به آزمایشگاه انسان‌شناسی زیستی/استخوان‌شناسی دانشگاه گیلان منتقل شدند. دسته بندی : کاوش اشتراک گذاری چاپ کردن کپی در حافظه موقت بیشتر بخوانیددربارهکاوش لیارسنگبن/ 1395-1396-1397 »